bg 1

Pozdravljeni!

NIGHT CLUB CRYSTAL, ki se nahaja v centru Celja, je nočni lokal, ki v vseh pogledih krepko presega pričakovane standarde. Lokal, ki gosta navduši s svojim videzom, takoj ko ta prestopi njegov prag.

Postrežba

NIGHT CLUB CRYSTAL se od svoje konkurence loči že navzven in sicer po profesionalno stiliziranem pročelju, ki se diskretno in nemoteče vklaplja v prostor. Tudi notranjost nočnega kluba CRYSTAL je oblikovana z mero, okusom in občutkom za diskretno. Dizajn notranjosti je prepričljiv in stimulativen, gosta pa že na prvi pogled navda z občutkom ugodja in urejenosti. Nočni klub se nahaja v ločenem prostoru, v katerega se iz vabljivo opremljenega pritličja po diskretno zakritih stopnicah spustimo v okolje, z artističnim programom, ki je namenjeno erotično obarvanim zabavam in v katerih lahko v intimnem vzdušju pokramljate z barskimi dekleti, ki vedno najdejo čas za vas, če jih znate primerno – in v skladu s politiko lokala – stimulirati.

Nočni klub CRYSTAL poleg klasične barske ponudbe z artističnim programom ponuja pestro paleto priljubljenih koktajlov oziroma različnih mešanic pijač po izjemno konkurenčnih cenah, ki jih plačate barskim plesalkam, da nazdravijo z vami in vam namenijo svojo pozornost. Večer v lokalu si lahko poleg programa, ki vključuje ples ob drogu, popestrite tudi s plesom na mizi ali ‘table dancom’, erotično obarvanim plesom, ki ga vaša najljubša artistka v separeju odpleše samo za vaše omizje.

Prijetna družba in prijazna postrežba vas bosta prepričali, da se v lokalu zadržite dlje, kot ste sprva pričakovali, za prijetno druženje v zasebnem vzdušju in zaključeni družbi pa lahko izberete enega od petih udobno zasnovanih separejev. Nočni klub CRYSTAL je namenjen strankam, ki cenijo užitke in stimulativno okolje, kamor lahko z veseljem povabijo svoje prijatelje in poslovne parnerje. Nočni klub CRYSTAL bo navdušil vse, ki si želijo bodisi popolne diskretnosti bodisi sproščene zabave v krogu prijateljev in znancev. Za presežke v ponudbi pa prvi vrsti poskrbijo mične plesne artistke ter prijazno osebje, ki zna prisluhniti vašim željam.

Nazaj na vrh